Over mij

angeliqueAngelique is grafisch vormgever.
Mijn bedrijf heeft een sterke focus op merkontwikkeling en uitvoering. Ik help bedrijven en organisaties hun identiteit goed uit te dragen.
Vanuit een duidelijk concept en een goede strategie creëer ik verfrissende en gedurfde ideeën, waarbij de functionaliteit van het eindproduct mij helder voor ogen staat.
Ik bedenk, ontwerp en voer uit, van conceptfase tot en met het eindproduct.
Om tot een prachtig compleet eindproduct te komen, werk ik samen met een groep zeer getalenteerde mensen.

Gedurende het merkontwikkelingsproces werken we nauw samen. Ik ontwikkel een samenhangend nieuwe ‘look’ die jouw stijl weerspiegelt. Waarbij je een effectief marketingstool heb voor je bedrijf voor de komende jaren.

Om iedere opdracht de volledige aandacht te geven die het verdient, neem ik slechts een beperkt aantal klanten per maand aan.

Hoe ben ik hier gekomen:

Na het afronden van mijn HBO-bachelor communicatie-marketing opleiding, was mijn grootste wens een eigen grafisch ontwerpbureau. In de loop der jaren heb ik mijn carrière langzaam afgestemd om dit doel te bereiken. Daarbij nam ik iedere gelegenheid aan om te leren. Mijn creatieve inslag was er al van jongs af aan en heb ik onder andere verder ontwikkeld tijdens mijn onderwijscarrière. Na deze onderwijsperiode heb ik enige tijd gewerkt bij reclamebureau PPGH-JWT Colors; een waardevolle kans om mijn projectmanagement, zakelijk inzicht en klantcommunicatie te ontwikkelen.

Altijd bleef het verlangen naar mijn eigen ‘ontwerpstudio’. Om van het begin tot het eind een klant bij de ‘hand’ te nemen naar een passend creatief eindproduct.
In 2008, terwijl ik nog werkte bij een bestuurskantoor voor het onderwijs, besloot ik de sprong te wagen en lanceerde ik mijn eigen merk en website. De opdrachten kwamen binnen. Na de geboorte van mijn jongste zoon keerde ik niet terug naar mijn oude werkgever, maar ging als 100% zelfstandige verder.
Sindsdien ben ik dankbaar voor de opdrachten, mogelijkheden en de successen die ik heb behaald. En hoop dit nog vele jaren te doen.